02/02/2020 02/02/2020 Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020, τιμήθηκε η ιερά μνήμη του Αγίου Τρύφωνος σε αρκετές ενορίες της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως, των οποίων οι κάτοικοι κατά πλειοψηφία είναι αμπελουργοί. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, το πρωί της εορτής, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναού του Αγίου Δημητρίου Ελευθερών, πλαισιωμένος από Ιερείς της Μητροπόλεως. Τον θείο λόγο...
02 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:12
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2020 - 16:23

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στο χωριό των αμπελουργών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στο χωριό των αμπελουργών

Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020, τιμήθηκε η ιερά μνήμη του Αγίου Τρύφωνος σε αρκετές ενορίες της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως, των οποίων οι κάτοικοι κατά πλειοψηφία είναι αμπελουργοί.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, το πρωί της εορτής, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναού του Αγίου Δημητρίου Ελευθερών, πλαισιωμένος από Ιερείς της Μητροπόλεως.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης αναφερόμενος στον εορτάζοντα Άγιο με θέμα «ο κοινός παρανομαστής των Αγίων».

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο, παρουσία των πολιτικών αρχών του τόπου με επικεφαλής τον Βουλευτή Νομού Καβάλας κ. Μακάριο Λαζαρίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Καβάλας κ. Κωνσταντίνο Αντωνιάδη και πλήθος πιστών, η ακολουθία του Αγιασμού όπου και ανεγνώσθησαν οι ευχές του Αγίου Τρύφωνος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων