09/12/2019 09/12/2019 Το πρωί της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου 2019, Κυριακή Ι΄ Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Κάριανης, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο, το Ιερέα του χωριού π. Ηλία Τσολακίδη και τον Αρχιδιάκονο της Μητροπόλεως π. Παλλάδιο Ζαχαρούδη. Μετά την...
09 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2019 - 16:52

Στην αξία του τακτικού εκκλησιασμού αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Στην αξία του τακτικού εκκλησιασμού αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως

Το πρωί της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου 2019, Κυριακή Ι΄ Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Κάριανης, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο, το Ιερέα του χωριού π. Ηλία Τσολακίδη και τον Αρχιδιάκονο της Μητροπόλεως π. Παλλάδιο Ζαχαρούδη.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κήρυξε το Θείο Λόγο προς το εκκλησίασμα, αναφερόμενος στην Ευαγγελική περικοπή της ημέρας, του θαύματος της θεραπείας της συγκύπτουσας, τονίζοντας την αξία του τακτικού εκκλησιασμού και της πίστεως στον Θεό.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων