23/06/2019 23/06/2019 Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 εορτή των Αγίων Πάντων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Νέας Περάμου, πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου Χρυσοστόμου Μπένου, του εφημερίου του ναού π. Ιερωνύμου Μάγγαλου και των Διακόνων π. Παλλαδίου και π. Αθανασίου. Μετά την ανάγνωση...
23 Ιουνίου, 2019 - 16:00

Στους Αγ. Πάντες αναφέρθηκε ο Μητρ. Ελευθερουπόλεως στο κήρυγμά του

Διαδώστε:
Στους Αγ. Πάντες αναφέρθηκε ο Μητρ. Ελευθερουπόλεως στο κήρυγμά του

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 εορτή των Αγίων Πάντων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Νέας Περάμου, πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου Χρυσοστόμου Μπένου, του εφημερίου του ναού π. Ιερωνύμου Μάγγαλου και των Διακόνων π. Παλλαδίου και π. Αθανασίου.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας εκήρυξε τον Θείον Λόγον στο κατάμεστο από πιστούς εκκλησίασμα, ο οποίος στη διδακτικώτατη και μεστή θεολογικών νοημάτων ομιλία του αναφέρθηκε στην Κυριακή των Αγίων Πάντων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων