31/10/2019 31/10/2019 Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος», η δεύτερη μηνιαία Ιερατική Σύναξη του τρέχοντος Εκκλησιαστικού Έτους, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου και σύσσωμου του ιερού Κλήρου της Μητροπόλεως. Μετά την εναρκτήρια προσευχή, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης παρουσίασε το θέμα της Συνάξεως και αμέσως μετά το λόγο...
31 Οκτωβρίου, 2019 - 22:37
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2019 - 22:30

«Το μυστήριο του Βαπτίσματος» στην Ι.Μ. Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
«Το μυστήριο του Βαπτίσματος» στην Ι.Μ. Ελευθερουπόλεως

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος», η δεύτερη μηνιαία Ιερατική Σύναξη του τρέχοντος Εκκλησιαστικού Έτους, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου και σύσσωμου του ιερού Κλήρου της Μητροπόλεως.

Μετά την εναρκτήρια προσευχή, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης παρουσίασε το θέμα της Συνάξεως και αμέσως μετά το λόγο έλαβε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως π. Αθανάσιος Παπαδάκης ο οποίος και ανέπτυξε το θέμα: «Το μυστήριο του Βαπτίσματος».

Μετά το πέρας της εισηγήσεως, τον λόγο έλαβε πάλι ο Σεβασμιώτατος επί της εισηγήσεως και εν συνεχεία ακούστηκαν παρεμβάσεις και τοποθετήσεις κληρικών επί του θέματος.

Πριν το τέλος, δόθηκαν συμβουλές προς τους Ιερείς επί διοικητικών – Λειτουργικών ζητημάτων από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως π. Χρυσόστομο Μπένο.

Η εισήγηση του π. Αθανασίου Παπαδάκη:

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων