03/03/2022 03/03/2022 Το ίδρυμα «Καρδιές για όλους» σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θήρας προσφέρουν δωρεάν εξειδικευμένους καρδιολογικούς ελέγχους σε βρέφη και εφήβους στη Σαντορίνη κατά το διάστημα 11 με 13 Μαρτίου 2022. Υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θήρας κ. Αμφιλοχίου πρόκειται να διενεργηθούν στο νησί μας από τον ανθρωπιστικό φορέα «Καρδιές για όλους» κοινωνικά ιατρεία,...
03 Μαρτίου, 2022 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2022 - 21:05

Δωρεάν καρδιολογικοί έλεγχοι για βρέφη, παιδιά και εφήβους στη Σαντορίνη

Διαδώστε:
Δωρεάν καρδιολογικοί έλεγχοι για βρέφη, παιδιά και εφήβους στη Σαντορίνη

Το ίδρυμα «Καρδιές για όλους» σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θήρας προσφέρουν δωρεάν εξειδικευμένους καρδιολογικούς ελέγχους σε βρέφη και εφήβους στη Σαντορίνη κατά το διάστημα 11 με 13 Μαρτίου 2022.

Υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θήρας κ. Αμφιλοχίου πρόκειται να διενεργηθούν στο νησί μας από τον ανθρωπιστικό φορέα «Καρδιές για όλους» κοινωνικά ιατρεία, στα πλαίσια των οποίων θα γίνονται δωρεάν εξειδικευμένες καρδιολογικές εξετάσεις σε βρέφη, παιδιά και εφήβους.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την σχετική αφίσα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων