13/01/2024 13/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, παρέστη την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 στην 5η κατά σειρά από τις διεπιστημονικές ομιλίες – συζητήσεις, που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης. Προσκεκλημένος ομιλητής παρέστη ο Δρ. Αθανάσιος Μανούρας, Καθηγητής του Τμήματος Διατροφής...
13 Ιανουαρίου, 2024 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2024 - 18:20

Διεπιστημονική ομιλία-συζήτηση για την παχυσαρκία και τη διατροφή στην Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Διεπιστημονική ομιλία-συζήτηση για την παχυσαρκία και τη διατροφή στην Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, παρέστη την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 στην 5η κατά σειρά από τις διεπιστημονικές ομιλίες – συζητήσεις, που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης.

Προσκεκλημένος ομιλητής παρέστη ο Δρ. Αθανάσιος Μανούρας, Καθηγητής του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Τα ελληνόπουλα είναι τα πιο παχύσαρκα παιδιά στην Ευρώπη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων