17/09/2023 17/09/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων με ανακοίνωσή της ευχαριστεί την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς για την αποστολή μεγάλου όγκου υλικής βοήθειας (34 παλέτες) σε τρόφιμα, καθαριστικά και νερά. Συντονιστής του όλου εγχειρήματος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος μαζί με τον Υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου Αρχιμ. Θεόκλητο Δήμου. Διαβάστε αναλυτικά: Αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς...
17 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:42
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2023 - 13:46

Η Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος ευχαριστεί την Μητρόπολη Καστορίας για την αποστολή βοήθειας

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος ευχαριστεί την Μητρόπολη Καστορίας για την αποστολή βοήθειας

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων με ανακοίνωσή της ευχαριστεί την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς για την αποστολή μεγάλου όγκου υλικής βοήθειας (34 παλέτες) σε τρόφιμα, καθαριστικά και νερά.

Συντονιστής του όλου εγχειρήματος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος μαζί με τον Υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου Αρχιμ. Θεόκλητο Δήμου.

Διαβάστε αναλυτικά: Αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων