20/11/2018 20/11/2018 «Δεν θα πάμε σε ιερό πόλεμο» είπε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και την εκπομπή GPS με τους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο τονίζοντας ότι «είναι απόλυτος ανάγκη να βρεθεί λύση που θα ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές». Εξέφρασε την ελπίδα του ότι δεν θα προχωρήσει το ζήτημα της μισθοδοσίας «και...
20 Νοεμβρίου, 2018 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2018 - 15:30

Μητρ. Θεσσαλονίκης: “Δεν πάμε σε ιερό πόλεμο” (ηχητικό)

Διαδώστε:
Μητρ. Θεσσαλονίκης: “Δεν πάμε σε ιερό πόλεμο” (ηχητικό)

«Δεν θα πάμε σε ιερό πόλεμο» είπε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και την εκπομπή GPS με τους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο τονίζοντας ότι «είναι απόλυτος ανάγκη να βρεθεί λύση που θα ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές».

Εξέφρασε την ελπίδα του ότι δεν θα προχωρήσει το ζήτημα της μισθοδοσίας «και δεν θα πρέπει να πάμε σε αναμέτρηση, διότι τα τρία τέταρτα της Ελλάδος ανήκουν στην Εκκλησία, όπως για παράδειγμα ο Ευαγγελισμός»

Σε ό,τι αφορά θέματα όπως αυτό της διαδοχής ο κ. Ανθιμος είπε ότι, «δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, ότι δεν υπάρχουν δελφίνοι στην ιεραρχία και πως «οι δελφίνοι φανερώνονται όταν παραιτηθεί ο πρώτος».

Ακούστε τις δηλώσεις του Σεβ. Μητροπολίτη:

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων