01/12/2018 01/12/2018 Πιστός στην δέσμευσή του ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος, ακριβώς 1 χρόνο μετά την πρώτη τους συνάντηση, επισκέφθηκε εκ νέου τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης.   Η συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία της Μητρόπολης με σκοπό ο κ. Μάκαρης να συζητήσει για...
01 Δεκεμβρίου, 2018 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2018 - 15:13

Συνάντηση Προέδρου Euroins Ελλάδος με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο

Διαδώστε:
Συνάντηση Προέδρου Euroins Ελλάδος με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο

Πιστός στην δέσμευσή του ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος, ακριβώς 1 χρόνο μετά την πρώτη τους συνάντηση, επισκέφθηκε εκ νέου τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης.

 

Η συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία της Μητρόπολης με σκοπό ο κ. Μάκαρης να συζητήσει για τα τρέχοντα θέματα της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης, την πορεία των έργων που επιτελεί καθώς και τις ανάγκες που έχουν προκύψει στην υλοποίηση των έργων αυτών. Η κουβέντα πραγματοποιήθηκε σε ιδιαιτέρως ζεστό κλίμα, με αναφορές στην εγχώρια αλλά και παγκόσμια ειδησεογραφία.

 

Ο κ. Μάκαρης ενημέρωσε τον Παναγιώτατο για όλες τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που γίνονται στη χώρα μας από την Euroins Ελλάδος, με αναφορές στο πρόγραμμα «20 χρόνια Euroins – 20 Σχολεία ανά την Ελλάδα» κατά το οποίο η εταιρεία δημιούργησε υποδομές σε 20 σχολεία της χώρας (αύλειους χώρους, γήπεδα, ειδικός εξοπλισμός αιθουσών, H/Y, διαδραστικοί πίνακες), την στήριξη του Μαραθωνίου «Race For the Cure» για την ενίσχυση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, την σταθερή οικονομική στήριξη στο «Χαμόγελο του Παιδιού», την «Μέριμνα» Πάτρας, το «Άσυλο Ανιάτων», το Ογκολογικό Ίδρυμα «Η Ελπίδα», την δωρεά υπερσύγχρονων αλκοολομέτρων σε Τμήματα Τροχαίας και Λιμενικού σε όλη την Ελλάδα, την στήριξη αθλητών και πρωταθλητών (όπως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές ποδηλασίας πίστας Χρήστος και Ζαφείρης Βολικάκης) αλλά και πολλές ακόμη δράσεις μεταξύ των οποίων και τη στήριξη των Ι.Μητροπόλεων της χώρας. Ακόμη προέβη σε δωρεά προς την ίδια την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ώστε να ενισχύσει το έργο της αναφορικά με τους αναξιοπαθούντες της πόλης.  Ο Παναγιώτατος δώρισε μία εικόνα του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου της πόλης στον κ. Μάκαρη καθώς και ένα συλλεκτικό τεύχος του έργου του «Τριάντα Χρόνια στον Έβρο».

 

Η Euroins Ελλάδος, μέσω του Προέδρου της, αποδεικνύει εμπράκτως ότι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην Ελλάδα έχει πρόσωπο και το 2019 θα συνεχίσει προς αυτήν την κατεύθυνση, με στόχο να ευαισθητοποιήσει την πλειοψηφία των πολιτών σε αξίες όπως η πρόληψη, η στήριξη των οικονομικά αδύναμων, η προστασία του παιδιού, η ποιότητα της εκπαίδευσης και η φροντίδα των βαριά ασθενών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων