25/03/2022 25/03/2022 Θεσσαλονίκη – Ραφαήλ Γεωργιάδης/ope.gr Το απόγευμα της Παρασκευής 25ης Μαρτίου τελέσθηκε ο μεθέορτιος Εσπερινός της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μαζί με την Γ’ στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Προσκυνηματικό και Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης. Τον Εσπερινό και τους Χαιρετισμούς, οι οποίοι εψάλησαν μπροστά στο εικόνισμα της Παναγίας, τέλεσαν ο Προϊστάμενος του Καθεδρικού...
25 Μαρτίου, 2022 - 20:34
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2022 - 20:52

Η Γ´ στάση των χαιρετισμών της Θεοτόκου στον Καθεδρικό Ναό Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Η Γ´ στάση των χαιρετισμών της Θεοτόκου στον Καθεδρικό Ναό Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη – Ραφαήλ Γεωργιάδης/ope.gr

Το απόγευμα της Παρασκευής 25ης Μαρτίου τελέσθηκε ο μεθέορτιος Εσπερινός της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μαζί με την Γ’ στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Προσκυνηματικό και Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης.

Τον Εσπερινό και τους Χαιρετισμούς, οι οποίοι εψάλησαν μπροστά στο εικόνισμα της Παναγίας, τέλεσαν ο Προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού Αρχιμ. Ειρηναίος Βογιατζής, ο εφημέριος Πρωτοπρεσβύτερος Παλαιολόγος Μάνος και ο Ιεροδιάκονος Αλέξανδρος Νικολόγιου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων