04/01/2022 04/01/2022 Τελέστηκαν με κατάνυξη οι Μεγάλες Βασιλικές Ώρες των Θεοφανείων στον Ιερό Καθεδρικό και Προσκυνηματικό Ναό της Του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιανουαρίου 2022. Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης Την κατανυκτική Ακολουθία τέλεσαν ο Προϊστάμενος του ναού, αρχιμ. Ειρηναίος Βογιατζής και οι εφημέριοι Πρωτ. Παλαιολόγος Μάνος και πρεσβ. Νικόλαος Ζουγκανάρου. Τους προεόρτιους ύμνους της...
04 Ιανουαρίου, 2022 - 20:23
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2022 - 20:26

Θεσσαλονίκη: Μεγάλες Βασιλικές Ώρες Θεοφανείων στον Καθεδρικό

Διαδώστε:
Θεσσαλονίκη: Μεγάλες Βασιλικές Ώρες Θεοφανείων στον Καθεδρικό

Τελέστηκαν με κατάνυξη οι Μεγάλες Βασιλικές Ώρες των Θεοφανείων στον Ιερό Καθεδρικό και Προσκυνηματικό Ναό της Του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιανουαρίου 2022.

Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Την κατανυκτική Ακολουθία τέλεσαν ο Προϊστάμενος του ναού, αρχιμ. Ειρηναίος Βογιατζής και οι εφημέριοι Πρωτ. Παλαιολόγος Μάνος και πρεσβ. Νικόλαος Ζουγκανάρου.

Τους προεόρτιους ύμνους της μεγάλης εορτής των Φώτων απέδωσαν οι Ιεροψάλτες του Ι.Ν. κ. Στυλιανός Ζαχαρίου και κ. Αθανάσιος Πολίτης.

Οι παρευρισκόμενοι πιστοί τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία του COVID-19, με ευλάβεια συμμετείχαν στην ακολουθία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων