12/12/2022 12/12/2022 Συνεχίζονται οι λατρευτικές εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης. Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης/ ope.gr Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής τελέστηκε το πρωί, ο Όρθρος και η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας...
12 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2022 - 11:13

Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Πλάτων στην πανήγυρη του Αγίου Σπυρίδωνα Τριανδρίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Πλάτων στην πανήγυρη του Αγίου Σπυρίδωνα Τριανδρίας

Συνεχίζονται οι λατρευτικές εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης/ ope.gr

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής τελέστηκε το πρωί, ο Όρθρος και η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας Αρχιμανδρίτη Βαρνάβας Γιάγκου, οι εφημέριοι, και ο Προϊστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Ιωαννίδης, ιερείς και διάκονοι.

Πλήθος κόσμου από όλη την Θεσσαλονίκη, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, προσέτρεξαν στον περικαλλή ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος για να λάβουν την χάρη του Αγίου.

Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Πλάτων, ευχαρίστησε τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης για την άδεια να συμμετέχει στην πανήγυρη του ναού.

Τον προϊστάμενο και τους εφημερίους του ναού για την πρόσκληση και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα: “Αυτές τις μέρες που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και όλοι στολίζουν, εκτός από τα στολίδια τα χριστουγεννιάτικα ας στολίσουμε την ψυχή μας και την καρδιά μας με τα θεία δώρα ώστε να υποδεχτούμε Τον νηπιάσαντα”.

Διαβάστε επίσης:

Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας: Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων