30/08/2019 30/08/2019 Την προσεχή Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, η Αγία μας εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Ανθιμου, ημέρα, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, κ. Άνθιμος . Φέτος, λόγω των Συνοδικών υποχρεώσεων του Παναγιωτάτου ως μέλος της Δ.Ι.Σ. η οποία θα συγκληθεί το διάστημα από 3 έως 5 Σεπτεμβρίου στην...
30 Αυγούστου, 2019 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2019 - 17:12

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης δε θα εορτάσει τα ονομαστήριά του

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης δε θα εορτάσει τα ονομαστήριά του

Την προσεχή Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, η Αγία μας εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Ανθιμου, ημέρα, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, κ. Άνθιμος .

Φέτος, λόγω των Συνοδικών υποχρεώσεων του Παναγιωτάτου ως μέλος της Δ.Ι.Σ. η οποία θα συγκληθεί το διάστημα από 3 έως 5 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, δεν θα εορτάσει, ούτε θα δεχθεί τις ευχές του χριστεπωνύμου πληρώματος, όπως καθ έτος συνηθίζει την ημέρα των ονομαστηρίων του.

Οι ακολουθίες θα τελεστούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, ως εξής :

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 7-8:30 μ.μ.
Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 7-10:30 π.μ.
Όρθρος και πανηγυρικό ιερατικό συλλείτουργο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων