19/12/2018 19/12/2018 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποίησε ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος «ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» Αραχώβης  στην αίθουσα του Συλλόγου. Στην εκδήλωση μίλησε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Μαυρομματίου πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Σιλουανός Πεπονάκης με θέμα: «Από τη σπίθα στην πυρκαγιά». Ενώ επίκαιρους ύμνους και χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλε η Βυζαντινή χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας υπό την...
19 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:17

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στην Αράχωβα

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στην Αράχωβα

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποίησε ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος «ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» Αραχώβης  στην αίθουσα του Συλλόγου. Στην εκδήλωση μίλησε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Μαυρομματίου πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Σιλουανός Πεπονάκης με θέμα: «Από τη σπίθα στην πυρκαγιά». Ενώ επίκαιρους ύμνους και χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλε η Βυζαντινή χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λεβαδείας κ. Γεωργίου Φρέσσα.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος συνεχάρη τους υπευθύνους του Συλλόγου για την διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τον π. Σιλουανό για την ομιλία, και την χορωδία για την απόδοση των ύμνων. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και ο τεχθείς Βασιλεύς της Δόξης να χαρίζει σε όλους δύναμη, υγεία και κάθε καλό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων