25/09/2021 25/09/2021 Αγιασμό, με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς, τέλεσε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος στο Κέντρο Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδος ΑΜΕΑ “Ειδική Παιδεία” της Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε κοντά στα παιδιά του Κέντρου και ευχήθηκε σε όλους, καθώς και στην Διευθύντρια κ. Αλεξάνδρα Ζάνταλη...
25 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2021 - 17:47

Αγιασμός σε Κέντρο ΑΜΕΑ από τον Μητροπολίτη Θηβών

Διαδώστε:
Αγιασμός σε Κέντρο ΑΜΕΑ από τον Μητροπολίτη Θηβών

Αγιασμό, με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς, τέλεσε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος στο Κέντρο Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδος ΑΜΕΑ “Ειδική Παιδεία” της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε κοντά στα παιδιά του Κέντρου και ευχήθηκε σε όλους, καθώς και στην Διευθύντρια κ. Αλεξάνδρα Ζάνταλη και στο προσωπικό του Κέντρου καλή και δημιουργική χρονιά, υγεία και δύναμη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων