13/08/2021 13/08/2021 Όλες τις ημέρες του δεκαπενταυγούστου και στα πλαίσια της ποιμαντικής του ευθύνης για το ποίμνιό του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος επισκέπτεται καθημερινά Ενορίες και Μονές της Μητροπολιτικής περιφέρειας τελώντας το Μυστήριο της Θείας Λειτουργίας ή τον Εσπερινό και την Ι. Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, συμμετέχοντας μαζί με τους πιστούς στη λειτουργική ζωή...
13 Αυγούστου, 2021 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2021 - 9:25

Ιερές Παρακλήσεις στην Υπεραγία Θεοτόκο στη Μητρόπολη Θηβών

Διαδώστε:
Ιερές Παρακλήσεις στην Υπεραγία Θεοτόκο στη Μητρόπολη Θηβών

Όλες τις ημέρες του δεκαπενταυγούστου και στα πλαίσια της ποιμαντικής του ευθύνης για το ποίμνιό του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος επισκέπτεται καθημερινά Ενορίες και Μονές της Μητροπολιτικής περιφέρειας τελώντας το Μυστήριο της Θείας Λειτουργίας ή τον Εσπερινό και την Ι. Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, συμμετέχοντας μαζί με τους πιστούς στη λειτουργική ζωή των Ενοριών και των Μοναστηριών.

Το απόγευμα της Δευτέρας 9 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ, όπου στο Καθολικό τέλεσε την Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο. Ενώ, το απόγευμα της Τρίτης 10 Αυγούστου ο Σεβασμιώττος μετέβη στην κωμόπολη της Αράχωβας, όπου και τέλεσε την Ι. Παράκληση στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου.

Την Τετάρτη 11 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ιερά Παράκληση στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ασωπίας και στη συνέχεια πραγματοποίησε ποιμαντική περιοδεία στις δύο Ιερές Μονές της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων