01/11/2019 01/11/2019 Το απόγευμα της Πέμπτης 31 Οκτωβρίου 2019, τελέσθηκε πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Δαύλειας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Θηβών και Λεβαδείας, κ. Γεωργίου, με την συμμετοχή ιερέων της περιοχής και των κατοίκων της Δαύλειας. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις αρετές των Αγίων και ιαματικών Αναργύρων και την ανιδιοτελή αγάπη τους, οι οποίοι διακονούσαν κάθε...
01 Νοεμβρίου, 2019 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2019 - 16:00

Ο Θηβών Γεώργιος στην πανήγυρη των Αγίων Αναργύρων

Διαδώστε:
Ο Θηβών Γεώργιος στην πανήγυρη των Αγίων Αναργύρων

Το απόγευμα της Πέμπτης 31 Οκτωβρίου 2019, τελέσθηκε πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Δαύλειας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Θηβών και Λεβαδείας, κ. Γεωργίου, με την συμμετοχή ιερέων της περιοχής και των κατοίκων της Δαύλειας.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις αρετές των Αγίων και ιαματικών Αναργύρων και την ανιδιοτελή αγάπη τους, οι οποίοι διακονούσαν κάθε άνθρωπο που είχε ανάγκη των ιατρικών υπηρεσιών τους, εκφράζοντας μέσα από τη ζωή τους και την επιστήμη τους τη χριστιανική αγάπη. Τόνισε πως αυτή η ανιδιοτελής αγάπη χρειάζεται σήμερα για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και ευχήθηκε οι Άγιοι Ανάργυροι με τις πρεσβείες τους στο Κύριο να φωτίζουν και να στηρίζουν τη ζωή μας.

Μετά τον Εσπερινό, ακολούθησε η λιτάνευση της Εικόνος των Αγίων Αναργύρων στους δρόμους της κωμοπόλεως.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων