22/05/2021 22/05/2021 Aπόφαση για τη σύναψη τριμερούς προγραμματικής σύμβασης υπογράφηκε μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λιβαδειάς, για την αποπεράτωση του Κέντρου Επιμόρφωσης και Επικοινωνίας της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λιβαδειάς (προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ) και τις επισκευές και την αγορά πρόσθετου εξοπλισμού για την Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας...
22 Μαΐου, 2021 - 12:30

Σύμβαση έργων 3,5 εκατ. ευρώ για τη Μητρόπολη Θηβών και Λιβαδειάς

Διαδώστε:
Σύμβαση έργων 3,5 εκατ. ευρώ για τη Μητρόπολη Θηβών και Λιβαδειάς

Aπόφαση για τη σύναψη τριμερούς προγραμματικής σύμβασης υπογράφηκε μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λιβαδειάς, για την αποπεράτωση του Κέντρου Επιμόρφωσης και Επικοινωνίας της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λιβαδειάς (προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ) και τις επισκευές και την αγορά πρόσθετου εξοπλισμού για την Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας Αλιάρτου Βοιωτίας (προϋπολογισμού 500.000 ευρώ).

Ο Μητροπολίτης Γεώργιος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο, τον υπουργό, αλλά και όλους τους συνεργάτες τους για το εν λόγω έργο. Συζητήθηκε, επίσης, η ένταξη στο ΠΔΕ 2021 του αιτήματος του Δήμου Λεβαδέων για χρηματοδότηση της κατασκευής οδικού τμήματος μήκους 2,5 χλμ. προς την περιοχή του Καραχάλιου.

Φωτογραφίες: Eurokinissi, Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων