26/01/2024 26/01/2024 Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Γεώργιο Λιανό, Βασίλη Ιωαννίδη και Νότη Αγνιάδη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Αθανάσιο Καραμάνη συναντήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιο με τον οποίο είχαν μια δημιουργική συζήτηση σε εγκάρδιο κλίμα για...
26 Ιανουαρίου, 2024 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2024 - 18:05

Συνάντηση Μητροπολίτη Θηβών με τον Δήμαρχο Λεβαδέων

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Θηβών με τον Δήμαρχο Λεβαδέων

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Γεώργιο Λιανό, Βασίλη Ιωαννίδη και Νότη Αγνιάδη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Αθανάσιο Καραμάνη συναντήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιο με τον οποίο είχαν μια δημιουργική συζήτηση σε εγκάρδιο κλίμα για θέματα συνεργασίας του Δήμου και της τοπικής Εκκλησίας.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση του τρούλου του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας στο Κάστρο της Λιβαδειάς, για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών που υποστηρίζει και η Εκκλησία, και για την πλήρη συνεννόηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την αξιοποίηση του κληροδοτήματος Λάππα (Παλιό Νοσοκομείο).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκε στον Σεβασμιώτατο η μελέτη φωτοδότησης της Ιεράς Μητροπόλεως, η οποία σύντομα θα μπει σε διαδικασία δημοπράτησης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους για την επίσκεψη και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων