09/08/2019 09/08/2019 Το απόγευμα της Πέμπτης 8 Αυγούστου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλος, συμπαραστατούμενος από τον Εφημέριο της Ενορίας Μεσελέρων Ιεράπετρας Αιδεσ. π. Εμμανουήλ Παπαευαγγελίδη, χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού και του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος στην Υπεραγία Θεοτόκο και ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους στην Ενοριακή Ιερά Μονή Παναγίας Βρυωμένης στους Μεσελέρους Ιεράπετρας....
09 Αυγούστου, 2019 - 22:37

Η Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού στην Παναγία τη Βρυωμένη Μεσελέρων

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού στην Παναγία τη Βρυωμένη Μεσελέρων

Το απόγευμα της Πέμπτης 8 Αυγούστου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλος, συμπαραστατούμενος από τον Εφημέριο της Ενορίας Μεσελέρων Ιεράπετρας Αιδεσ. π. Εμμανουήλ Παπαευαγγελίδη, χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού και του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος στην Υπεραγία Θεοτόκο και ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους στην Ενοριακή Ιερά Μονή Παναγίας Βρυωμένης στους Μεσελέρους Ιεράπετρας.

Πριν την Απόλυση, ο Σεβ. κ. Κύριλλος κήρυξε επίκαιρα για το ιερό πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και τις αρετές της, την υπακοή, την παρθενία και την ταπείνωση, και αναφέρθηκε στην διαρκή προστασία και μεσιτεία της στην καθημερινότητα όλων των ανθρώπων. Επίσης, απευθυνόμενος στους προσκυνητές της πάλαι ποτέ διαλάμψασας Ιεράς Μονής τόνισε την ιερότητα του χώρου και ότι η Παναγία η Βρυωμένη πάντοτε θαυματουργεί, αρκεί εμείς με πίστη και ευλάβεια να προστρέξουμε κοντά της και να αναζητήσομε την καταφυγή, τη σκέπη και την προστασία της.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων