10/06/2020 10/06/2020 Στον σπηλαιώδη Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος που βρίσκεται στους Αρμένους της Σητείας χοροστάτησε στον Όρθρο και στη συνέχεια ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020, ανήμερα της εορτής του Αγίου Πνεύματος.  Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε επίκαιρα το Θείο Λόγο και ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους. Κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στη...
10 Ιουνίου, 2020 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2020 - 20:07

Πανηγύρισε ο σπηλαιώδης Ιερός Ναός του Αγίου Πνεύματος

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο σπηλαιώδης Ιερός Ναός του Αγίου Πνεύματος

Στον σπηλαιώδη Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος που βρίσκεται στους Αρμένους της Σητείας χοροστάτησε στον Όρθρο και στη συνέχεια ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020, ανήμερα της εορτής του Αγίου Πνεύματος. 

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε επίκαιρα το Θείο Λόγο και ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους. Κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στη σημασία της εορτής του Τρίτου Προσώπου της Ομοουσίου Τριάδος υπογραμμίζοντας τη συνεχή παρουσία της αγιαστικής χάριτος και δυνάμεως του μέσα στη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας αλλά και στη ζωή των Αγίων μας, ακόμα, ευχήθηκε σε όλους τη χάρη και τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως και Εφημέριοι της περιοχής καθώς και ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γεώργιος Ζερβάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Λασιθίου κ. Γεώργιος Τσιφετάκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αρμένων κ. Πορταράκης Ιωάννης και αρκετοί πιστοί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων