25/08/2022 25/08/2022 Η Ιερά Μονή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αρναίας πανηγύρισε με κάθε μεγαλοπρέπεια τον Προστάτη της. Οι Ακολουθίες τελέστηκαν στον Νέο υπό κατασκευή Ιερό Ναό και Καθολικό της Ιεράς Μονής. Των Ακολουθιών προέστησαν ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.Θεόκλητος, ο Πνευματικός της Μονής Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος και ο Επίσκοπος...
25 Αυγούστου, 2022 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2022 - 9:08

Αφιερωμένο στην Εξωτερική Ιεραποστολή το φετινό Συνέδριο του Αγίου Κοσμά

Διαδώστε:
Αφιερωμένο στην Εξωτερική Ιεραποστολή το φετινό Συνέδριο του Αγίου Κοσμά

Η Ιερά Μονή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αρναίας πανηγύρισε με κάθε μεγαλοπρέπεια τον Προστάτη της. Οι Ακολουθίες τελέστηκαν στον Νέο υπό κατασκευή Ιερό Ναό και Καθολικό της Ιεράς Μονής. Των Ακολουθιών προέστησαν ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.Θεόκλητος, ο Πνευματικός της Μονής Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος και ο Επίσκοπος Μαλάουϊ κ. Φώτιος, πλαισιούμενοι από πολλούς Κληρικούς από την Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, καθώς και από άλλες Μητροπόλεις.

Του Εσπερινού προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος, ο οποίος και ομίλησε καταλλήλως, ενώ της Ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουκόμπας.

Επί διημέρω πραγματοποιήθηκε το ηθισμένο Συνέδριο προς τιμήν του Αγίου Κοσμά, αφιερωμένο για φέτος στην Εξωτερική Ιεραποστολή. Μεγάλη η συμμετοχή του Λαού και έντονη η ευχή να περατωθεί γρήγορα ο Ιερός Ναός το και κόσμημα της Ιεράς Μονής!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων