07/10/2021 07/10/2021 Χάριτι Θεού συμπληρώνονται σήμερα, 7 Οκτωβρίου 2021, 9 έτη από την εις Επίσκοπον χειροτονία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου. Ο Ποιμένας και πνευματικός πατήρ του πηδαλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου  διδάσκει τον λόγο του Θεού τόσο με το παράδειγμά του όσο και με τους κόπους του...
07 Οκτωβρίου, 2021 - 10:54
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2021 - 10:57

Εννέα χρόνια από τη χειροτονία του Μητροπολίτη Ιερισσού

Διαδώστε:
Εννέα χρόνια από τη χειροτονία του Μητροπολίτη Ιερισσού

Χάριτι Θεού συμπληρώνονται σήμερα, 7 Οκτωβρίου 2021, 9 έτη από την εις Επίσκοπον χειροτονία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου.

Ο Ποιμένας και πνευματικός πατήρ του πηδαλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου  διδάσκει τον λόγο του Θεού τόσο με το παράδειγμά του όσο και με τους κόπους του αθόρυβα, σεμνά και αποτελεσματικά. Αλλάζει, ζυμώνοντας επί το καλύτερο την όψη της Μητροπόλεως, χτίζοντας πάνω σε ότι προσέφερε ο προκάτοχός του κυρός Νικόδημος.

Οι άνθρωποι της Μητροπόλεως του εύχονται χρόνια πολλά, εκφωνώντας άξιος!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων