09/06/2023 09/06/2023 Μετά από πρόσκληση του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας κ. Αναστασίου Καραπαντά και όλων των υπηρετούντων σε αυτό, χθες, ο Μητροπολίτης Ιερισσού κ. Θεόκλητος τέλεσε Αγιασμό των εγκαταστάσεων του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας. Ο Σεβασμιώτατος ακολουθούνταν από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητρόπολης Παν. Αρχιμ. π. Δωρόθεο Ζέρβα, τον Εφημέριο της Αρναίας Αιδ. Οικ. π. Γεώργιο...
09 Ιουνίου, 2023 - 12:43
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2023 - 12:34

Επίσημος αγιασμός στο αστυνομικό τμήμα Αρναίας

Διαδώστε:
Επίσημος αγιασμός στο αστυνομικό τμήμα Αρναίας

Μετά από πρόσκληση του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας κ. Αναστασίου Καραπαντά και όλων των υπηρετούντων σε αυτό, χθες, ο Μητροπολίτης Ιερισσού κ. Θεόκλητος τέλεσε Αγιασμό των εγκαταστάσεων του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας.

Ο Σεβασμιώτατος ακολουθούνταν από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητρόπολης Παν. Αρχιμ. π. Δωρόθεο Ζέρβα, τον Εφημέριο της Αρναίας Αιδ. Οικ. π. Γεώργιο Τρικκαλιώτη και τον Διάκονό του π. Αθανάσιο Σφουγγάρο,

Με συγκίνηση ο Σεβασμιώτατος, υϊός Αστυνομικού, προσευχήθηκε υπέρ υγείας όλων των εργαζομένων για την ασφάλεια και την τάξη που ευόρκως διακονούν τον λαό στην Αρναία. Άλλωστε πλειστάκις έχει ομιλήσει ο ίδιος και έχει πει ότι η ψυχή του είναι μαζί τους.

Με κατάνυξη, με ευλάβεια και πολύ σεβασμό τους εργαζόμενους της Αστυνομίας μετείχαν στην Ακολουθία με επικεφαλής, τον Α΄ Υποδιευθυντή Αστυνομικής Διευθύνσεως Χαλκιδικής κ. Πέτρο Τσεσμετζή, τον Υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας κ. Δημήτριο Καναβό, τον Πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής κ. Γεώργιο Αρχοντόπουλο, τον Δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Στυλιανό Βαλιάνο, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αρναίας κ. Παντελή Αλβανό, τον Πρόεδρο της Αρναίας κ. Αγαπητό Κιάτο και την Πρόεδρο της Α΄ Βαθμίου Σχολικής Επιτροπής κα Ευγενία Γιαννούση.

Στην μικρή προσλαλιά του προς τους ένστολους, ο Σεβασμιώτατος επέμεινε ότι σήμερα η προσφορά του Αστυνομικού δεν είναι μόνο η τήρηση της Τάξεως και του Νόμου. Κυρίως είναι η διαφύλαξη της ανθρωπιάς και του σεβασμού του ανθρώπινου προσώπου στην κοινωνία. Θέλουμε, δηλαδή, τον Αστυνομικό προστάτη και δικό μας άνθρωπο στη καθημερινότητα και στις δύσκολες κυρίως στιγμές.

Επακολούθησε μικρή δεξίωση προς όλους τους παρισταμένους και τον Ιερό Κλήρο.

Αγιασμός στο Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων