13/06/2023 13/06/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου στην Αρναία πραγματοποίησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος και οι συνεργάτες υποδέχθηκαν στο Μητροπολιτικό Μέγαρο ως γνήσιο φίλο και οικείο τον Υπουργό τον οποίο συνόδευαν οι συνεργάτες του και ο Δήμαρχος Αριστοτέλη...
13 Ιουνίου, 2023 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2023 - 14:06

Επίσκεψη Αλκιβιάδη Στεφανή στον Μητροπολίτη Ιερισσού

Διαδώστε:
Επίσκεψη Αλκιβιάδη Στεφανή στον Μητροπολίτη Ιερισσού

Εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου στην Αρναία πραγματοποίησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος και οι συνεργάτες υποδέχθηκαν στο Μητροπολιτικό Μέγαρο ως γνήσιο φίλο και οικείο τον Υπουργό τον οποίο συνόδευαν οι συνεργάτες του και ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στυλιανός Βαλιάνος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Θαλασσινό.

Κατά την σύντομη παραμονή του στην Αίθουσα του Θρόνου της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συζήτησε θέματα κοινού ενδιαφέροντος με τον Σεβασμιώτατο αναφορικά με τη χώρα και την Εκκλησία και κυρίως ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την επικείμενη επίσκεψή του στο Περιβόλι της Παναγίας.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος ενημέρωσε τον Υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας για τις δράσεις, το κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πνευματικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και τον διαβεβαίωσε για τις ευχές και τις προσευχές της Εκκλησίας υπέρ των στρατευμένων, προσφέροντας ενδεικτικά ελάχιστα από τα τοπικά προϊόντα της περιοχής, για τα οποία φημίζεται η Χαλκιδική.

Ο κ. Στεφανής επέδωσε εκ μέρους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας τιμητική πλακέτα προς τον Σεβασμιώτατο, ως ενθύμιο της επίσκεψης του .

Προ της αναχώρησης του ο Υπουργός και η συνοδεία του επισκέφθηκαν και προσκύνησαν τον ιστορικό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Στεφάνου Αρναίας, όπου ενημερώθηκαν για την ιστορική του διαδρομή από τον Αρναιώτη Εφημέριο του Ιερού Ναού Αιδ. Οικ. π. Γεώργιο Τρικκαλιώτη.

Επίσης ο κ. Στεφανής καθ’οδόν για το Άγιον Όρος, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκη Χαλκιδικής, όπως έκανε γνωστό με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων