30/09/2023 24/10/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, ακολουθούμενος από τους Διακόνους του, επισκέφθηκε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 το Γενικό Λύκειο Αρναίας και μίλησε επιγραμματικά στα παιδιά κατά την ώρα της πρωϊνής προσευχής. Ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τις μαθήτριες και τους μαθητές να κρατήσουν σαν κόρη οφθαλμού τη πίστη τους στον Θεό, γιατί...
30 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2023 - 0:36

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ιερισσού στο Γενικό Λύκειο Αρναίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ιερισσού στο Γενικό Λύκειο Αρναίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, ακολουθούμενος από τους Διακόνους του, επισκέφθηκε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 το Γενικό Λύκειο Αρναίας και μίλησε επιγραμματικά στα παιδιά κατά την ώρα της πρωϊνής προσευχής.

Ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τις μαθήτριες και τους μαθητές να κρατήσουν σαν κόρη οφθαλμού τη πίστη τους στον Θεό, γιατί είναι το πολυτιμότερο εφόδιο μπροστά από την κυριαρχία του ενστίκτου και την ακαμψία και αταξία της ψυχρής λογικής του αιώνα μας.

Αναφερόμενος στις προθέσεις της τεχνητής νοημοσύνης να υποκαταστήσει Θεό και άνθρωπο, τόνισε επιγραμματικά: «Την αξία μας ως ανθρώπων, που είμαστε δημιουργήματα Θεόπλαστα και την ελευθερία μας, με την οποία μας προίκισε ο Δημιουργός, κανείς δεν μπορεί να μας τα στερήσει, αν εμείς δεν τα παραδώσουμε!»

Προσέφερε δε για τις ανάγκες του σχολείου δυο εκτυπωτές, για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των γραφειακών αναγκών της Μονάδας.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Ο Σεβασμιώτατος στο ΓΕΛ ΑΡΝΑΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων