04/01/2024 04/01/2024 Ακολουθώντας την παράδοση ετών της Εκκλησίας ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα των Γραφείων της Ιεράς Μητρόπολης στην Αίθουσα του Θρόνου του Μητροπολιτικού Μεγάρου της Αρναίας. Παρόντες ο Πρωτοσύγκελλος Παν. Αρχιμ. π. Ιγνάτιος Ριγανάς, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Παν. Αρχιμ. π. Δωρόθεος Ζέρβας, ο Προϊστάμενος του Ι.Μ.Ν...
04 Ιανουαρίου, 2024 - 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2024 - 19:08

Κοπή Βασιλόπιτας στην Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας στην Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού

Ακολουθώντας την παράδοση ετών της Εκκλησίας ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα των Γραφείων της Ιεράς Μητρόπολης στην Αίθουσα του Θρόνου του Μητροπολιτικού Μεγάρου της Αρναίας.

Παρόντες ο Πρωτοσύγκελλος Παν. Αρχιμ. π. Ιγνάτιος Ριγανάς, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Παν. Αρχιμ. π. Δωρόθεος Ζέρβας, ο Προϊστάμενος του Ι.Μ.Ν Αγ. Στεφάνου Αρναίας Παν. Αρχιμ. π. Παΐσιος Σουλτανικάς, ο Διάκονος π. Νικόλαος Τσεπίσης, οι συνεργάτες του Μητροπολίτη στα Γραφεία μας Παν. Αρχιμ. π. Νικόδημος Κωτινούδης, κ. Πετρος Κοτρότσιος, κ. Κοσμάς Ζαμπούνης και κ. Γεώργιος Αρβανίτης.

Το παρών επίσης έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κα Αικατερίνη Ζωγράφου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γεώργιος Θαλασσινός και Νικόλαος Αυγερινός και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιεροψαλτών της Μητροπόλεώς μας κ. Ιωάννης Κέκερης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους το 2024 να καταστεφθεί με υγιεία, να στερεωθεί περισσότερο η Εκκλησία και το Έθνος μας και ο καθένας να απολαύσει παρά Θεού παν τι το ποθητόν και θεάρεστον!

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων