01/11/2020 01/11/2020 Απάντηση σε όσους βιάστηκαν να τον διασύρουν και να πουν ότι πήγε στον Άγιο Δημήτριο της Θεσσαλονίκης όντας θετικός στον κορωνοϊό έδωσε μέσω της ιστοσελίδας της Μητροπόλεως Ιερισσού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, ζητώντας απ΄ όλους να σεβαστούν την προσωπική του δοκιμασία. «Ο κορωναιός δεν με επεσκέφθη στον Ιερό Ναό Αγίου...
01 Νοεμβρίου, 2020 - 22:11
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2020 - 22:12

Μητροπολίτης Ιερισσού: Βρήκαν ευκαιρία να στραφούν εναντίον της εκκλησίας…

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Ιερισσού: Βρήκαν ευκαιρία να στραφούν εναντίον της εκκλησίας…

Απάντηση σε όσους βιάστηκαν να τον διασύρουν και να πουν ότι πήγε στον Άγιο Δημήτριο της Θεσσαλονίκης όντας θετικός στον κορωνοϊό έδωσε μέσω της ιστοσελίδας της Μητροπόλεως Ιερισσού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, ζητώντας απ΄ όλους να σεβαστούν την προσωπική του δοκιμασία.

«Ο κορωναιός δεν με επεσκέφθη στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, ούτε σε οποιοδήποτε άλλο χώρο θρησκευτικής λατρείας. Ως άνθρωπο και εμένα δεν με εξήρεσε η πανδημία και ο κορωναιός, όπως άλλωστε φαίνεται ότι δεν εξαιρεί κανέναν», σημειώνει ο Μητροπολίτης Ιερισσού.

«Λυπάμαι όμως διότι έλαβαν αφορμή από την προσωπική μου αυτή δοκιμασία, εκείνοι οι οποίοι αναζητούν πάντοτε αιτίες, για να στραφούν εναντίον της Εκκλησίας, να την πολεμήσουν και να της χρεώσουν ό,τι κακό συμβαίνει στην κοινωνία» αναφέρει ο Σεβασμιώτατος και καταλήγει: «Παρακαλώ, λοιπόν, τους πάντες να σεβαστούν την προσωπική δοκιμασία που μου επέτρεψε ο Κύριος και να πάψουν να εκμετελλεύωνται το γεγονός αυτό στα Μ.Μ.Ε. και το διαδίκτυο».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων