30/07/2022 30/07/2022 Τα έργα της εξ ολοκλήρου αναπαλαιώσεως του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αμμουλιανής επιθεώρησε χθες, Παρασκευή, 29η Ιουλίου τ.ε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, ακολουθούμενος από τον Διάκονό του, π. Νικόλαο Τσεπίση. Τον υπεδέχθησαν ο Εφημέριος του νησιού, Αιδ. Οικ. π. Αντώνιος Βακόπουλος, με το Εκκλησιαστικό του Συμβούλιο και τον Ιεροψάλτη...
30 Ιουλίου, 2022 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2022 - 14:42

Στην τελική ευθεία η αναπαλαίωση του Αγίου Νικολάου στην Αμμουλιανή

Διαδώστε:
Στην τελική ευθεία η αναπαλαίωση του Αγίου Νικολάου στην Αμμουλιανή

Τα έργα της εξ ολοκλήρου αναπαλαιώσεως του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αμμουλιανής επιθεώρησε χθες, Παρασκευή, 29η Ιουλίου τ.ε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, ακολουθούμενος από τον Διάκονό του, π. Νικόλαο Τσεπίση. Τον υπεδέχθησαν ο Εφημέριος του νησιού, Αιδ. Οικ. π. Αντώνιος Βακόπουλος, με το Εκκλησιαστικό του Συμβούλιο και τον Ιεροψάλτη του Ναού, ως και τους εργολήπτες της υπέροχης αυτής προσπάθειας.

Πλήρως ικανοποιημένος ο Σεβασμιώτατος, έδωσε τις τελευταίες κατευθύνσεις για την ολοκλήρωση του έργου, καθώς τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού, που θα τελέσει η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, θα γίνουν στις 10 Σεπτεμβρίου. Από πλευράς του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου, είναι πολλές οι ευχαριστίες και μεγάλη η ευγνωμοσύνη στον Πολιτικό Διοικητή Αγίου Όρους κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, που στηρίζει οικονομικά το όλο εγχείρημα.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων