27/02/2024 27/02/2024 Στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου, 25 Φεβρουαρίου 2024. Κατά την ομιλία της ημέρας, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην γνωστή παραβολή και στο ζήτημα της αμαρτίας του ανθρώπου, με τρόπο θεολογικό αλλά και πολύ κατανοητό. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας...
27 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:43
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2024 - 22:15

Έναρξη Τριωδίου στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως

Διαδώστε:
Έναρξη Τριωδίου στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως

Στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου, 25 Φεβρουαρίου 2024.

Κατά την ομιλία της ημέρας, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην γνωστή παραβολή και στο ζήτημα της αμαρτίας του ανθρώπου, με τρόπο θεολογικό αλλά και πολύ κατανοητό.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε Αναγνώστες δύο νέους που διακονούν στο ιερό βήμα και το ψαλτήριο, τους κ.κ. Παναγιώτη Κουρελή και Μιχαήλ Ζερβακάκη.

Έπειτα, συμμετείχε σε συζήτηση με τους εκκλησιαζόμενους στην αίθουσα της ενορίας.


 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων