24/03/2019 24/03/2019 Πώς μπορούμε να διακονήσουμε τον άρρωστο και ανήμπορο συνάνθρωπό μας; Πώς μπορούμε να του συμπαρασταθούμε και να του σταθούμε ψυχικά; Οι απαντήσεις θα δοθούν στο σεμινάριο εθελοντικής διακονίας νοσηλευομένων ασθενών που θα λάβει χώρα στη Μητρόπολη Ιλίου. Αναλυτικότερα με βάση την ανακοίνωση της εν λόγω ιεράς Μητρόπολης αναφέρονται τα εξής: “Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας,...
24 Μαρτίου, 2019 - 11:55
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2019 - 11:50

Σεμινάριο εθελοντικής διακονίας ασθενών στο Ίλιον

Διαδώστε:
Σεμινάριο εθελοντικής διακονίας ασθενών στο Ίλιον

Πώς μπορούμε να διακονήσουμε τον άρρωστο και ανήμπορο συνάνθρωπό μας; Πώς μπορούμε να του συμπαρασταθούμε και να του σταθούμε ψυχικά; Οι απαντήσεις θα δοθούν στο σεμινάριο εθελοντικής διακονίας νοσηλευομένων ασθενών που θα λάβει χώρα στη Μητρόπολη Ιλίου. Αναλυτικότερα με βάση την ανακοίνωση της εν λόγω ιεράς Μητρόπολης αναφέρονται τα εξής: “Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, σας προσκαλεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα  6 μ.μ.-8 μ.μ., στο σεμινάριο εθελοντικής διακονίας νοσηλευομένων ασθενών, με προσκεκλημένους ομιλητές:

α. Τον Εντιμώτατο κύριο ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΡΒΟΥΝΗ, Ογκολόγο-Παθολόγο, Διοικητή 2ης Υ.Π.Ε. Πειραιώς & Νήσων Αιγαίου, τ. Διευθυντή ΕΣΥ Νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ» με θέμα:
«Εθελοντισμός σε θέματα υγείας»

β. Τον Εντιμώτατο κύριο ΝΙΚΟΛΑΟ ΔΕΓΕΡΜΕΤΖΟΓΛΟΥ, Επισμηναγό-Ιατρό Αγγειοχειρουργό, Επιμελητή της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, με θέμα:
«Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και παροχή Πρώτων Βοηθειών σε διάφορες μορφές τραυματισμού».

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε εθελοντικές ομάδες βάσει της εμπειρίας και κατάρτισής τους.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης στο Ίλιον.

Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία στο τρέχον σεμινάριο, τον Ελλογιμώτατο Καθηγητή Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, κύριο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΙΚΟΥΛΗ, Διευθυντή της Γ΄ Χειρουργικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Για πληροφορίες:

α. π. Γαβριήλ Ασπρολούπος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης Ιλίου, Υπεύθυνος Σεμιναρίων, στο τηλέφωνο 6973825896.
β. π. Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, Διευθυντής Γραφείου Νεότητος, στο τηλέφωνο 6978998506.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων