24/07/2019 24/07/2019 Έλαβε χώρα, η εορτή της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης στον ομώνυμο ιερό ναό των Αχαρνών, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρου, κατά την εσπέρα της 24ης Ιουλίου 2019. Στην ακολουθία του εσπερινού, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, πραγματοποιήθηκε η εις Αρχιμανδρίτη χειροθεσία του προϊσταμένου του ιερού ναού της Αγίας...
24 Ιουλίου, 2019 - 22:56
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2019 - 23:06

Στην πολυπληθή πανήγυρη της Αγίας Άννης Αχαρνών

Διαδώστε:
Στην πολυπληθή πανήγυρη της Αγίας Άννης Αχαρνών

Έλαβε χώρα, η εορτή της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης στον ομώνυμο ιερό ναό των Αχαρνών, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρου, κατά την εσπέρα της 24ης Ιουλίου 2019.

Στην ακολουθία του εσπερινού, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, πραγματοποιήθηκε η εις Αρχιμανδρίτη χειροθεσία του προϊσταμένου του ιερού ναού της Αγίας Άννης Αχαρνών, πατρός Στυλιανού Τζινευράκη.

 

 

 

Εις το κήρυγμα του, ο Σεβασμιώτατος κ. Αθηναγόρας, αναφέρθηκε στους τρόπους με τους οποίους ο ψαλμός, Ψαλώ τω Θεώ μου έως Υπάρχω, γίνεται προσευχή, η ικεσία, η δοξολογία προς τον Θεό.

Τους ύμνους απέδωσε χορός, υπό την διέυθυνση του Άρχοντος Πρωτοψάλτου Χουρμουζίου Νταραβάνογλου.

Κατόπιν, πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Άννης, παρουσία των εκπροσώπων της τοπικής αρχής, πλήθους κόσμου από την ενορία, καθώς και με την φιλαρμονική του Δήμου, όπου παιάνισε καθ’ όλη την διάρκεια της ακολουθίας.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων