16/01/2021 16/01/2021 Ο Σύνδεσμος Φίλων της ομάδας του ΑΡΗ στην Κατερίνη συγκέντρωσε εθελοντικά τρόφιμα και διάφορα είδη για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Τροφοδότης», στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας στους ασθενέστερα οικονομικά δημότες που το έχουν ανάγκη. Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στους υπεύθυνους Ιερείς του Εκκλησιαστικού Κοινωνικού...
16 Ιανουαρίου, 2021 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2021 - 16:10

Ενίσχυση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι. Μητρόπολης Κίτρους

Διαδώστε:
Ενίσχυση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι. Μητρόπολης Κίτρους

Ο Σύνδεσμος Φίλων της ομάδας του ΑΡΗ στην Κατερίνη συγκέντρωσε εθελοντικά τρόφιμα και διάφορα είδη για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Τροφοδότης», στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας στους ασθενέστερα οικονομικά δημότες που το έχουν ανάγκη.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στους υπεύθυνους Ιερείς του Εκκλησιαστικού Κοινωνικού Παντοπωλείου π. Σταύρο Κοσέογλου και π. Ιωάννη Σαββίδη, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου της Ιεράς Μητρόπολης, προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.

Θερμές ευχαριστίες προς όλα τα μέλη του Συνδέσμου για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους εκφράζει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος, τονίζοντας τη σημασία που έχει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της υγειονομικής κρίσης η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη και τον ιδιαίτερο ρόλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της τοπικής Εκκλησίας στην προσπάθεια ανακούφισης των ευπαθών ομάδων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων