07/09/2019 07/09/2019 Η αυλαία των εφετινών ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΕΙΛΙΝΩΝ, που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο ΑΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ» στον χώρο ανέγερσης της νέας Κατασκηνώσεως των ΑΓΙΩΝ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΩΝ, θα πέσει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου με την πολύ αξιόλογη εκδήλωση: «Ο αγωνιστής του 1821». Πρόκειται για την παρουσίαση από ένα κλιμάκιο του Σκοπευτικού Ομίλου...
07 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2019 - 16:21

«Ο αγωνιστής του 1821»: Ενδύματα, άρματα, εξαρτήματα

Διαδώστε:
«Ο αγωνιστής του 1821»: Ενδύματα, άρματα, εξαρτήματα

Η αυλαία των εφετινών ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΕΙΛΙΝΩΝ, που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο ΑΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ» στον χώρο ανέγερσης της νέας Κατασκηνώσεως των ΑΓΙΩΝ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΩΝ, θα πέσει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου με την πολύ αξιόλογη εκδήλωση: «Ο αγωνιστής του 1821».

Πρόκειται για την παρουσίαση από ένα κλιμάκιο του Σκοπευτικού Ομίλου Παραδοσιακών Όπλων Πατρών της ενδυμασίας, των αρμάτων, των εξαρτημάτων κ.ά. των αγωνιστών του 1821.

Ο Σύλλογος αυτός είναι γνωστός για την ευρύτητα και την ακρίβεια των γνώσεων γύρω από το αντικείμενο, και γι’αυτό έχουν προσκληθεί σε πολλά μέρη της Ελλάδος για να συμμετάσχουν σε παρόμοιες εκδηλώσεις.

Πέρα από την καθεαυτήν αξία της εκδηλώσεως, το πολιτιστικό αυτό γεγονός αποκτά μεγαλύτερη σημασία για την τοπική Εκκλησία, καθώς συνδυάζεται και με την επίσημη αναγγελία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο της νέας κινηματογραφικής προσπάθειας του «ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΙΟΥ».

Όσοι λοιπόν οδηγήσουν τα βήματά τους την Κυριακή 15.9 στους ΑΓΙΟΥΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ, θα αποζημιωθούν πολλαπλώς!

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων