07/02/2020 07/02/2020 «Φώτια 2020» – Ημερίδα με θέμα «Βυζαντινή μουσική˙ μελωδίες Αγγέλων» που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος». Εισηγητές της ήταν ο Αγιορείτης Ιερομόναχος Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης με θέμα «Ποίηση και Υμνογραφία» και η Αν. Καθηγήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών...
07 Φεβρουαρίου, 2020 - 21:49
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2020 - 21:35

π. Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης: «Ποίηση και Υμνογραφία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
π. Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης: «Ποίηση και Υμνογραφία» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Φώτια 2020» – Ημερίδα με θέμα «Βυζαντινή μουσική˙ μελωδίες Αγγέλων» που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος».

Εισηγητές της ήταν ο Αγιορείτης Ιερομόναχος Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης με θέμα «Ποίηση και Υμνογραφία» και η Αν. Καθηγήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κα Μαρία Αλεξάνδρου με θέμα «Ανιχνεύοντας την ομορφιά: Περίφημοι βυζαντινοί ύμνοι εις τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων