15/10/2020 15/10/2020 Ιερά Πανήγυρη για την ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λαζάρου στο Βύρωνα θα πραγματοποιηθεί στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λαζάρου στην ομώνυμη πλατεία του Βύρωνα από σήμερα έως και την ίδια την ημέρα της εορτής, ήτοι το Σάββατο 17 Οκτωβρίου. Σήμερα το πρωί εψάλη Ιερά Παράκληση στον Άγιο Λάζαρο, ενώ στις 6 το απόγευμα...
15 Οκτωβρίου, 2020 - 12:23
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2020 - 12:18

Η ανακομιδή λειψάνου του Αγίου Λαζάρου στο Βύρωνα

Διαδώστε:
Η ανακομιδή λειψάνου του Αγίου Λαζάρου στο Βύρωνα

Ιερά Πανήγυρη για την ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λαζάρου στο Βύρωνα θα πραγματοποιηθεί στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λαζάρου στην ομώνυμη πλατεία του Βύρωνα από σήμερα έως και την ίδια την ημέρα της εορτής, ήτοι το Σάββατο 17 Οκτωβρίου. Σήμερα το πρωί εψάλη Ιερά Παράκληση στον Άγιο Λάζαρο, ενώ στις 6 το απόγευμα θα τελεστεί η Ακολουθία του Εσπερινού κι έπειτα του Ιερού Ευχελαίου. 

Αύριο το πρωί στις 11.00 θα ψαλλεί, επίσης, Ιερά Παράκληση στον Άγιο Λάζαρο και το απόγευμα θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, ενώ το Σάββατο θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Κατά τη διάρκεια όλων των λατρευτικών συνάξεων, θα υπάρχει προς προσκύνηση το ιερό λείψανο του Αγίου Λαζάρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων