16/12/2020 16/12/2020 Την 17η Δεκεμβρίου, ημέρα που η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Προφήτου Δανιήλ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής Βύρωνος & Υμηττού άγει τα ονομαστήριά του. Ο Μητροπολίτης κ. Δανιήλ κατ’ αυτή την ιδιαίτερη για κείνον ημέρα θα αποσυρθεί για να προσευχηθεί στο Προσευχητάρι του Μητροπολιτικού Θρόνου.  Σε ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνος και...
16 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:43
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2020 - 12:17

Προσευχόμενος θα γιορτάσει ο Μητρ. Καισαριανής

Διαδώστε:
Προσευχόμενος θα γιορτάσει ο Μητρ. Καισαριανής

Την 17η Δεκεμβρίου, ημέρα που η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Προφήτου Δανιήλ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής Βύρωνος & Υμηττού άγει τα ονομαστήριά του. Ο Μητροπολίτης κ. Δανιήλ κατ’ αυτή την ιδιαίτερη για κείνον ημέρα θα αποσυρθεί για να προσευχηθεί στο Προσευχητάρι του Μητροπολιτικού Θρόνου. 

Σε ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού παρακαλούνται όσοι εκ των συνεργατών και ενοριτών επιθυμούν να του ευχηθούν να συναγωνισθούν προσευχόμενοι υπέρ της του κόσμου ζωής, ελέους. ειρήνης, υγείας και σωτηρίας πάντων!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων