22/07/2020 22/07/2020 Η Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο θα τελεστεί την Παρασκευή, 24 Ιουλίου, στις 11 π.μ., εξ αφορμής του θλιβερού γεγονότος της μετατροπής του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας σε τζαμί αλλά και των προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας στα εθνικά μας ύδατα. Οι Χαιρετισμοί θα ψαλλούν τόσο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων όπου θα...
22 Ιουλίου, 2020 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2020 - 13:26

Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Διαδώστε:
Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Η Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο θα τελεστεί την Παρασκευή, 24 Ιουλίου, στις 11 π.μ., εξ αφορμής του θλιβερού γεγονότος της μετατροπής του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας σε τζαμί αλλά και των προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας στα εθνικά μας ύδατα. Οι Χαιρετισμοί θα ψαλλούν τόσο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων όπου θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας παρακαλεί το χριστεπώνυμο πλήρωμα να παραστεί στις ως άνω Ιερές Ακολουθίες, ώστε όλοι μαζί, ιερός Κλήρος και λαός, να ενώσουμε τις προσευχές μας, ικετεύοντας την Παναγία μας για την θετική έκβαση των γεγονότων προς το συμφέρον της πατρίδος μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων