20/06/2023 20/06/2023 Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του προς τον ιερό Κλήρο, τους Άρχοντες και τον θεοσεβή Λαό για τις πολύτιμες ευχές, τις οποίες δέχθηκε με αφορμή τα Ονομαστήριά του, σε ένδειξη αγάπης και σεβασμού προς το πρόσωπό του. Ο Ιεράρχης, «αντεύχεται πατρικώς και ολοψύχως ο Δωρεοδότης Κύριος, διά των θεοπειθών...
20 Ιουνίου, 2023 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2023 - 19:35

Ευχαριστίες του Καλαβρύτων Ιερώνυμου για τις ευχές που δέχθηκε στα ονομαστήριά του

Διαδώστε:
Ευχαριστίες του Καλαβρύτων Ιερώνυμου για τις ευχές που δέχθηκε στα ονομαστήριά του

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του προς τον ιερό Κλήρο, τους Άρχοντες και τον θεοσεβή Λαό για τις πολύτιμες ευχές, τις οποίες δέχθηκε με αφορμή τα Ονομαστήριά του, σε ένδειξη αγάπης και σεβασμού προς το πρόσωπό του.

Ο Ιεράρχης, «αντεύχεται πατρικώς και ολοψύχως ο Δωρεοδότης Κύριος, διά των θεοπειθών πρεσβειών του Προστάτου αυτού Αγίου Ιερωνύμου και της Παναγίας της Τρυπητής, να χαρίζει στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Αγιωτάτης Εκκλησίας μας υγεία, μακροημέρευση, κατά Θεόν προκοπή και κάθε αγαθοδωρία, καθιστώντας τη ζωή αυτών καρποτόκο έργων χριστοπρεπών και θεαρέστων», αναφέρει δελτίο τύπου της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων