01/09/2022 01/09/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας δημιούργησε το πρώτο της e-shop το οποίο θα διαθέτει προϊόντα θρησκευτικού και λατρευτικού περιεχομένου. To e-shop θα λειτουργεί μέσω της ιστοσελίδας της Ιεράς Μητροπόλεως ( www.imkalaig.com ) ή απευθείας διά της ηλεκτρονικής διευθύνσεως  ( www.imkalaig-eshop.gr ) . Στο ηλεκτρικό κατάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται και προϊόντα από...
01 Σεπτεμβρίου, 2022 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2022 - 19:12

Η Ι.Μ Καλαβρύτων άνοιξε e-shop με φυσικά προϊόντα και κεντήματα από τα μοναστήρια

Διαδώστε:
Η Ι.Μ Καλαβρύτων άνοιξε e-shop με φυσικά προϊόντα και κεντήματα από τα μοναστήρια

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας δημιούργησε το πρώτο της e-shop το οποίο θα διαθέτει προϊόντα θρησκευτικού και λατρευτικού περιεχομένου.

To e-shop θα λειτουργεί μέσω της ιστοσελίδας της Ιεράς Μητροπόλεως ( www.imkalaig.com ) ή απευθείας διά της ηλεκτρονικής διευθύνσεως  ( www.imkalaig-eshop.gr ) . Στο ηλεκτρικό κατάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται και προϊόντα από τις Ιερές Μονές από φυσικές πρώτες ύλες, εργόχειρα των μοναχών και των μοναζουσών κ.ά.

Η  πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο του γενικού ενδιαφέροντος της Εκκλησίας της Ελλάδος για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού μέσω, μεταξύ άλλων, της ανάδειξης και προβολής των Ιερών Μονών  και των διακεκριμένων προϊόντων τα οποία παράγουν.  Σε τοπικό επίπεδο διά της συμμετοχής των ενδιαφερομένων σε αυτή την προσπάθεια ενισχύεται και το επιτελούμενο φιλανθρωπικό, κοινωνικό και ιεραποστολικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων