17/08/2023 18/08/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, καθ’ όλη τη διάρκεια της πνευματικής και εξόχως προσευχητικής περιόδου του Ιερού Δεκαπενταυγούστου, περιόδευσε στα χωριά της ορεινής Επαρχίας των Καλαβρύτων, τελώντας το Ιερό Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, καθώς και την Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Στο πλαίσιο της ποιμαντικής αυτής περιοδείας, την Κυριακή 13η Αυγούστου...
17 Αυγούστου, 2023 - 19:20
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2023 - 5:00

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας τίμησε τον θεολόγο-δημοσιογράφο Νικόλαο Κυριαζή

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας τίμησε τον θεολόγο-δημοσιογράφο Νικόλαο Κυριαζή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, καθ’ όλη τη διάρκεια της πνευματικής και εξόχως προσευχητικής περιόδου του Ιερού Δεκαπενταυγούστου, περιόδευσε στα χωριά της ορεινής Επαρχίας των Καλαβρύτων, τελώντας το Ιερό Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, καθώς και την Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Στο πλαίσιο της ποιμαντικής αυτής περιοδείας, την Κυριακή 13η Αυγούστου 2023, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λεχουρίου, όπου, μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας, βράβευσε τον κ. Νικόλαο Κυριαζή, θεολόγο και έγκριτο δημοσιογράφο των Καλαβρύτων, με την ανώτατη τιμητική διάκριση του Τιμίου Σταυρού της Ιεράς Μητροπόλεως και την επίδοση Ευεργετηρίου Γράμματος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, «με την πράξη αυτή ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας αναγνώρισε και επιβράβευσε τον κ. Νικόλαο Κυριαζή για τη θεολογική του κατάρτιση, το γνήσιο εκκλησιαστικό ήθος, την ευσυνείδητη και υπεύθυνη άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, την αγαστή και ολοπρόθυμη συνεργασία του με την Ιερά Μητρόπολή μας, καθώς και την πολύτιμη συμβολή του στην προαγωγή του ιεραποστολικού και πνευματικού έργου Αυτής».

«Ευχόμεθα εγκαρδίως ο Κύριός μας, διά των θεοπειθών πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου, να χαριτώνει τον κ. Νικόλαο Κυριαζή, χαρίζοντας υγεία και κάθε αγαθοδωρία στα καλά έργα και τη ζωή αυτού και της οικογένειάς του», καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων