07/08/2021 07/08/2021 Η Τιμία Κάρα του Αγίου Αλεξίου από την Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας και η Χείρα του Αγίου Χαραλάμπους από την Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου θα κομισθούν την Δευτέρα, 9η Αυγούστου 2021 και ώρα 19:00, στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων. Η υποδοχή τους θα γίνει στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού και στη...
07 Αυγούστου, 2021 - 18:59

Με σκοπό την κατάπαυση του πυρός και με λείψανα Αγίων οι ακολουθίες

Διαδώστε:
Με σκοπό την κατάπαυση του πυρός και με λείψανα Αγίων οι ακολουθίες

Η Τιμία Κάρα του Αγίου Αλεξίου από την Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας και η Χείρα του Αγίου Χαραλάμπους από την Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου θα κομισθούν την Δευτέρα, 9η Αυγούστου 2021 και ώρα 19:00, στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων.

Η υποδοχή τους θα γίνει στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού και στη συνέχεια θα τελεσθεί ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Παναγίας.

Στις Ιερές Ακολουθίες θα χοροστατήσει ο Σεβαμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως, παρακαλείται ο Θεοφιλής λαός να προσέλθει στις ανωτέρω Ακολουθίες, «ώστε όλοι μαζί να ενώσουμε τις προσευχές μας προς τον Τριαδικό Θεό για την κατάπαυση της πύρινης λαίλαπας».

Εξάλλου και χθες, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου στον Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου μεταφέρθηκαν τα Άχραντα Πάθη από την Ιερά Μονή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Μετά την υποδοχή τους, τελέστηκε Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Παναγίας και πάλι με επιπρόσθετο σκοπό την κατάπαυση των πυρκαγιών, που μαστίζουν την χώρα μας αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων