06/04/2021 06/04/2021 Την εικόνα του Αγίου Ιωάννου του Καρπαθίου, Προστάτη και Εφόρου της νήσου Καρπάθου, προς ευλογία και ενδυνάμωση των ασθενών, του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού, τοποθέτησε σε καλαίσθητο προσκυνητάρι, σήμερα Τρίτη, 6 Απριλίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπάθου και Κάσου κ. Αμβρόσιος, στο Νοσοκομείο Καρπάθου, το οποίο εξάλλου έχει και την επωνυμία “ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ...
06 Απριλίου, 2021 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2021 - 15:38

Η Εικόνα του Αγίου Ιωάννου του Καρπαθίου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου

Διαδώστε:
Η Εικόνα του Αγίου Ιωάννου του Καρπαθίου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου

Την εικόνα του Αγίου Ιωάννου του Καρπαθίου, Προστάτη και Εφόρου της νήσου Καρπάθου, προς ευλογία και ενδυνάμωση των ασθενών, του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού, τοποθέτησε σε καλαίσθητο προσκυνητάρι, σήμερα Τρίτη, 6 Απριλίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπάθου και Κάσου κ. Αμβρόσιος, στο Νοσοκομείο Καρπάθου, το οποίο εξάλλου έχει και την επωνυμία “ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΡΠΑΘΙΟΣ””.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αρχιμ. π. Αμβρόσιος Μαναρουλάς και ο Εφημέριος Μεσοχωρίου Πρεσβύτερος π.Στυλιανός Φασούλας.

Παρόντες ήταν ο Διοικητής των Νοσοκομείων Ρόδου-Καρπάθου κ.Γρηγόριος Ρουμάνης, Στρατηγός ε.α., οι Ιατροί, οι Νοσηλευτές και το λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι το Νοσοκομείο κτίστηκε σε οικόπεδο 10 στρεμμάτων, το οποίο προσέφερε η Ιερά Μητρόπολη Καρπάθου και Κάσου.

πηγή: karpathiakanea.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων