14/12/2021 14/12/2021 Τον Προστάτη και Πολιούχο της Άγιο Σπυρίδωνα γιόρτασε η ηρωική νήσος Κάσος, με πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Φρυ Κάσου. Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης Κάσου και Καρπάθου κ. Αμβρόσιος, συμπαραστατούμενος από τον Ιεροκήρυκα Αρχιμ. π. Καλλίνικο Μαυρολέοντα και τους Ιερείς του νησιού Αρχιμ. π. Κωνσταντίνο Νεραντζούλη, Αρχιμ.π. Δημήτριο Γεωργαλά και...
14 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2021 - 11:28

Η ηρωική νήσος Κάσος εόρτασε τον Πολιούχο της

Διαδώστε:
Η ηρωική νήσος Κάσος εόρτασε τον Πολιούχο της

Τον Προστάτη και Πολιούχο της Άγιο Σπυρίδωνα γιόρτασε η ηρωική νήσος Κάσος, με πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Φρυ Κάσου.

Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης Κάσου και Καρπάθου κ. Αμβρόσιος, συμπαραστατούμενος από τον Ιεροκήρυκα Αρχιμ. π. Καλλίνικο Μαυρολέοντα και τους Ιερείς του νησιού Αρχιμ. π. Κωνσταντίνο Νεραντζούλη, Αρχιμ.π. Δημήτριο Γεωργαλά και τον Οικονόμο π.Ιωάννη Βρετό.

Συμπροσευχήθηκαν η Έπαρχος Καρπάθου και ηρωικής νήσου Κάσου Popi Nikolaidou κ.Καλλιόπη Νικολαΐδου, ο Δήμαρχος της ηρωικής νήσου Κάσου κ. Μιχαλης Ερωτοκριτος, ο Αντιδήμαρχος κ.Γιάννης Νικολάου, ο Λιμενάρχης, ο Διοικητής του στρατιωτικού Φυλακίου Κάσου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κάσου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Η.Ν. Κάσου κ. Νικολέτα Σοφίλλα και πολλοί ευσεβείς Κάσιοι. Έψαλαν οι κ.κ.Γεώργιος Γεωργιος Κρητσιωτης και Ιωάννης Φιλιππίδης.

“Λόγω των μέτρων της πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό γεύμα και το γλέντι. Να δώσει ο Θεός με τις πρεσβείες του Αγίου Σπυρίδωνος γρήγορη απαλλαγή και υγεία ψυχής και σώματος”, αναφέρει ο π. Καλλίνικος Μαυρολέων.

Πηγή: karpathiakanea.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων