10/05/2023 10/05/2023 Η 8η συνάντηση της Σχολής Γονέων της Μητροπόλεώς Καρπάθου και Κάσου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας πόλεως Καρπάθου. Ομιλητής ήταν Ομότιμος Καθηγητής και Προκοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Απόστολος Νικολαΐδης, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: “Έρωτας και αγάπη”. Η βαθιά...
10 Μαΐου, 2023 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2023 - 13:19

Ομιλία του Προκοσμήτορα Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ Απόστολου Νικολαΐδη στην Κάρπαθο

Διαδώστε:
Ομιλία του Προκοσμήτορα Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ Απόστολου Νικολαΐδη στην Κάρπαθο

Η 8η συνάντηση της Σχολής Γονέων της Μητροπόλεώς Καρπάθου και Κάσου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας πόλεως Καρπάθου.

Ομιλητής ήταν Ομότιμος Καθηγητής και Προκοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Απόστολος Νικολαΐδης, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: “Έρωτας και αγάπη”.

Η βαθιά ανάλυση του θέματος έγινε αφορμή και για έναν εποικοδομητικό διάλογο. Παρέστησαν οι Ιερείς Αρχιμανδρίτες π. Καλλίνικος και π. Αμβρόσιος, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Ζαγόρας, ο Οικονόμος π. Δημήτριος Σκαρβελάκης και πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί.

Πηγή: karpathiakanea.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων