07/11/2018 07/11/2018 Tην Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, εορτή της συνάξεως των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Καρπενησίου θα χοροστατήσει και θα ιερουργήσει αντίστοιχα, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σχηματαρίου, όπου υπήρξε εφημέριος για 22 συναπτά έτη. Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, εορτή του Αγίου Νεκταρίου, ο σεπτός Μητροπολίτης θα χοροστατήσει στην ακολουθία του...
07 Νοεμβρίου, 2018 - 8:53

Το Καρπενήσι τιμά τους Ταξιάρχες

Διαδώστε:
Το Καρπενήσι τιμά τους Ταξιάρχες

Tην Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, εορτή της συνάξεως των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Καρπενησίου θα χοροστατήσει και θα ιερουργήσει αντίστοιχα, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σχηματαρίου, όπου υπήρξε εφημέριος για 22 συναπτά έτη.

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, εορτή του Αγίου Νεκταρίου, ο σεπτός Μητροπολίτης θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Κρέντης Ευρυτανίας.

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου θα παραβρεθεί στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου και ώρα 11:00 το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων