13/05/2020 13/05/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου εξέδωσε ανακοίνωση ώστε να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι επαναλειτουργεί η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακών Οργάνων της Μητροπόλεως από τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020.  Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:  Αγαπητοί καθηγητές, Αγαπητοί φοιτητές, Σας ενημερώνουμε, πως με νέα απόφαση του υπουργείου πολιτισμού η οποία εστάλη το απόγευμα της Κυριακής, όλες οι τάξεις...
13 Μαΐου, 2020 - 19:57
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2020 - 19:51

Ξεκινάει η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής κι Παραδοσιακών Οργάνων

Διαδώστε:
Ξεκινάει η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής κι Παραδοσιακών Οργάνων

Η Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου εξέδωσε ανακοίνωση ώστε να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι επαναλειτουργεί η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακών Οργάνων της Μητροπόλεως από τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: 

Αγαπητοί καθηγητές, Αγαπητοί φοιτητές,

Σας ενημερώνουμε, πως με νέα απόφαση του υπουργείου πολιτισμού η οποία εστάλη το απόγευμα της Κυριακής, όλες οι τάξεις ανοίγουν στις 18 του μηνός, άρα αρχής γενομένης από Δευτέρα 18 Μαΐου.

ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ

Τηρούμε του κανόνες ατομικής υγιεινής (πλύσιμο χεριών, κάλυψη φτερνίσματος και βήχα με χαρτομάντηλο, ατομικά αντισηπτικά). Δεν αφήνουμε μπουκάλια νερού ή καφέδες στην αίθουσα, αλλά τα πετάμε στον κάδο απορριμμάτων. Αυστηρά τηρούμε τους κανόνες υγιεινής στις τουαλέτες. Εισερχόμενοι στη σχολή βάζουμε υποχρεωτικά αντισηπτικό στα χέρια μας.

Δεν προσερχόμαστε για μάθημα, αν είμαστε έστω και ελάχιστα ασθενείς.

Καλός εξαερισμός των αιθουσών.

Δεν επιτρέπεται η παρεμβολή τρίτων προσώπων εντός των αιθουσών διδασκαλίας (γονείς, φίλοι). Τα ατομικά μαθήματα θα γίνονται τηρώντας αυστηρά το 1,5 μέτρο απόστασης. Στα ομαδικά μαθήματα δεν θα ξεπερνούν πλέον τους 5 σπουδαστές (ένας σπουδαστής στο κάθε θρανίο).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων