04/04/2021 04/04/2021 Την Γ’ Κυριακή των Νηστειών της Σταυροπροσκυνήσεως, εσπέρας 4 Απριλίου 2021, τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών και βάση των υγειονομικών διατάξεων ο Δ’ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κύμης όπου χοροστάτησε εκ του αναλογίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ πλαισιωμένος από τον Πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού κ. Ευαγγέλου Στάμου...
04 Απριλίου, 2021 - 22:47
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2021 - 22:49

Κατάνυξη στην Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας

Διαδώστε:
Κατάνυξη στην Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας

Την Γ’ Κυριακή των Νηστειών της Σταυροπροσκυνήσεως, εσπέρας 4 Απριλίου 2021, τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών και βάση των υγειονομικών διατάξεων ο Δ’ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κύμης όπου χοροστάτησε εκ του αναλογίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ πλαισιωμένος από τον Πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού κ. Ευαγγέλου Στάμου αποδίδοντας με την πρέπουσα κατάνυξη τους κατανυκτικούς ύμνους.

Στον Κατανυκτικό Εσπερινό ιερούργησαν ο εφημέριος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Οικονόμος Απόστολος Μπασάνος με τον Διάκονο Πρόδρομο Γκέγκε επίσης συμπροσευχόμενοι παρέστησαν στο ιερό βήμα ο Πρωτοσύγκελλος Πανοσ Αρχιμ Νικόδημος Πόγκας ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρ Ελευθέριος Σταμπέλος ο Πρωτοπρ Γεώργιος Μπίτσικας εφημέριος ιερού ναού Ταξιαρχών Κύμης και ο Διάκονος Στυλιανός Πεταχτής.

Ανταπόκριση: Δημήτριος Πετρογιάννης
Φωτογραφίες: Ευάγγελος Στάμου

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων