26/04/2021 26/04/2021 Με κατάνυξη τελέσθηκε το εσπέρας της Μεγάλης Δευτέρας 26 Απριλίου ο Όρθρος της Αγίας και Μεγάλης Τρίτης στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Κύμη όπου χοροστάτησε εκ του αναλογίου αποδίδοντας μελωδικά του ύμνους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ πλαισιούμενος απο τον Πρωτοψάλτη του ιερού ναού κ. Ευάγγελο Στάμου. Ιερουργός στην κατανυκτική...
26 Απριλίου, 2021 - 22:39

Μεγάλη Δευτέρα στην Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου

Διαδώστε:
Μεγάλη Δευτέρα στην Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου

Με κατάνυξη τελέσθηκε το εσπέρας της Μεγάλης Δευτέρας 26 Απριλίου ο Όρθρος της Αγίας και Μεγάλης Τρίτης στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Κύμη όπου χοροστάτησε εκ του αναλογίου αποδίδοντας μελωδικά του ύμνους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ πλαισιούμενος απο τον Πρωτοψάλτη του ιερού ναού κ. Ευάγγελο Στάμου.

Ιερουργός στην κατανυκτική ακολουθία ο εφημέριος του ιερού ναού Οικονόμος Απόστολος Μπασάνος με τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή.

Μετά την απόλυση της ακολουθίας ομίλησε και ευχήθηκε καταλήλως ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ προς τους πιστούς που συμμετείχαν ιστάμενοι ακολουθόντας τις υγειονομικές διατάξεις.

Φωτογραφίες Ευάγγελος Στάμου.
Ανταπόκριση Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων