26/01/2024 26/01/2024 Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ μετέβη στο εργοστάσιο του Όμιλου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι Αλιβερίου, ανταποκρινόμενος της ευγενούς προσκλήσεως του Διευθυντού του Ομίλου κ. Βασιλείου Καμπάνη και του Διοικητικού Συμβουλίου. Εν συνεχεία στην αίθουσα εντός του εργοστασίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ ετέλεσε τον Αγιασμό και εν...
26 Ιανουαρίου, 2024 - 9:36
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2024 - 9:05

Ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου Σεραφείμ στην ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ Αλιβερίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου Σεραφείμ στην ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ Αλιβερίου

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ μετέβη στο εργοστάσιο του Όμιλου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι Αλιβερίου, ανταποκρινόμενος της ευγενούς προσκλήσεως του Διευθυντού του Ομίλου κ. Βασιλείου Καμπάνη και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εν συνεχεία στην αίθουσα εντός του εργοστασίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ ετέλεσε τον Αγιασμό και εν συνεχεία την ευλογία της Αγιοβασιλειόπιτας.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ πλαισίωσαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Ευάγγελος Βογιατζής, εφημέριος Αγίου Ιωάννου Αλιβερίου, ο Πρεσβύτερος Ανάργυρος Τσιπόκας, εφημέριος ενορίας Πετριών, και ο Διάκονος Στυλιανός Πεταχτής.

Εν συνεχεία μετά το πέρας της όλης ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ αναφέρθηκε σε μία ιστορική αναδρομή απο της θεμελιώσεως του εργοστασίου το οποίο έχει αναδειχθεί αναπτυξιακός και οικονομικός πνεύμονας με καταλυτική σημασία στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Αλιβερίου.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ μετά την ιστορική αναδρομή του συνέδεσε με τον θεόπνευστο λόγο του την ημερομηνία της θεμελίωσης του εντός του εργοστασίου ιερού ναού προς τιμή των Αγίων Μαρτύρων Κηρύκου και Ιουλίτης οι οποίοι παρέχουν με την πνευματική στήριξη την προστασία και ευλογία τους προς όλους τους πιστούς.

Κατά την τελετή του Αγιασμού και της ευλογίας της Αγιοβασιλόπιτας παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας ,κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης, ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, κ. Νικόλαος Μπαράκος, μετά του δημοτικού συμβουλίου, ο Διευθυντής του Ομίλου ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Βασίλειος Καμπάνης, μετά του διοικητικού συμβουλίου καθώς επίσης εκπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος Λιμεναρχείου και Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλιβερίου και οι εργαζόμενοι του εργοστασίου.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων